Samenwerking met advocatenkantoren wereldwijd

Van Rossem werkt samen met advocatenkantoren in Nederland en internationaal

Voor onze contacten met China hebben wij een desk opgezet.

China desk (in chinese zie 中国事业部)

Het doel van de China desk is het ondersteunen van bedrijven die zich willen vestigen in China of die zaken willen doen met China. Omgekeerd adviseren en begeleiden wij Chinese bedrijven die zich in Nederland willen vestigen of die met Nederlandse bedrijven zaken willen doen.

Het accent ligt op de ondersteuning van Chinese bedrijven gericht op handel met en vestiging in Nederland en EU. Daarnaast beschikken wij over een netwerk voor ondersteuning van Nederlandse en Europese bedrijven die zich richten op handel drijven op en zaken doen met China. Voor de ondersteuning van Chinese bedrijven in Nederland en Europa beschikken wij over ruime kennis en ervaring op rechtsgebieden als handelsrecht, ondernemingsrecht, fusies en overnames, fiscaal recht, opzetten en beheren van trustmaatschappijen, immigratie, intellectueel eigendomsrecht, huurrecht, en arbeidsrecht.

Wij beschikken over relevante marktkennis hier en in China om de behoeftes van de doelgroep te dekken.

De diensten die wij leveren zijn juridische dienstverlening op alle hierboven genoemde juridische terreinen specifiek gericht op het internationaal Chinese bedrijfsleven. Tegelijkertijd beschikken wij over de vereiste contacten met betrouwbare adviseurs waaronder advocaten en business consultants onder andere in Beijing en Sjanghai.

Tevens organiseren wij beurzen, congressen, symposia en seminars over handel met en vanuit China.

Tot slot kunnen wij beschikken over hoog opgeleide adviseurs waaronder interim-managers en topconsultants ook van Chinese afkomst, om u te begeleiden en ondersteunen, onder meer bij het openen van deuren in China met hoge ambtenaren, directeuren van bedrijven, etc.. Wij beschikken over agenten in China die contacten kunnen leggen met de partners die u zoekt.

De advisering en ondersteuning gaat derhalve verder dan alleen juridische ondersteuning en omvat ook andere disciplines vereist voor een commerciële aanpak van uw projecten in China en Azië.ChinaDesk is te bereiken per email: info@vanrossem.nl en telefoon: 020-5312000

Juridisch advies nodig? Kom in contact

Stel uw vraag en ontvang binnen 24 uur een reactie van een van onze specialisten.